Bimbingan membaca Muqaddam Al-Quran (Juz' Amma), (Nur Effendy Production, 2000)
Belajar membaca dan menghafal Muqaddam dengan kaedah yang betul dan menarik. Sesuai untuk semua peringkat usia dan boleh digunakan dirumah, tadika atau sekolah