Bercerita bersama Kak Sue - Suraya Ariffin (Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Perak, RCDS Sdn. Bhd., 2002)
Bercerita bersama Kak Sue dapat mengembangkan kemahiran bahasa dan komunikasi kanak-kanak yang merupakan nadi kepada pembelajaran murid prasekolah.