Tun Abdul Razak : fenomena politik Malaysia : biografi politik - Paridah Abd. Samad, 1952- (Partisan Publication & Distribution, 2009)
Terbitan sempena 22 tahun (1998). Satu tinjauan dari perspektif baru perkembangan politik Malaysia darpada tahun 1951 hingga 1976 dan bagaimana seorang negarawan bertanggungjawab mengasaskan politik dan ekonomi Malaysia yang kukuh.