Sedalam cintamu - Dina Farhana (Alaf 21, 2002)
Rina beritu komited dengan kariernya di sebuah syarikat buku di ibu kota. prinsipnya, tugas dan peribadi tidak boleh diselaraskan dalam satu masa. Oleh itu dalam waktu yang singkat dia berjaya membina kedudukannya dengan jawatan yang lebih baik. Kepercayaan Rina terhadap cinta musnah bila Kamarul berku curang di belakangnya...