Belajar secara berkesan di sekolah - Bowring-Carr, Christopher (Siri kepemimpinan & pengurusan sekolah, 2004)
Buku yang memperkenalkan kaedah baru untuk para pengetua dan guru besar memimpin sekolah masing-masing dengan lebih efektif