Aktiviti Fizik Menarik untuk Si Gadis - SLADE, Suzanne (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2013)
Jika kamu fikir sains hanya untuk kanak-kanak lelaki, fikir semula! Terokailah Sains dari sudut yang habaru, hanya untuk si gadis. Daripada hiasan parti hinggalah ilmu biologi yang menguji minda, kami akan menunjukkan betapa seronoknya sains, Apa lagi yang kamu tunggu? Sertailah Kelab Sains Puteri!