Sistem Peredaran Darah : Mengapakah Jantung Berdegup? - BARRACLOUGH, Sue (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2012)
Tubuh kamu memang menakjubkan! Ada bahagian di bawah kulit yang dapat kamu lihat dan ada yang tidak dapat kamu lihat. Semua bahagian ini saling berfungsi agar kamu terus hidup dan membantu kamu melakukan sesuatu yang hebat. Kamu dapat rasa jantung berdegup di dada kamu. Pernahkah kamu terfikir mengapa jantung berdegup? Baca buku ini untuk mengetahuinya!