Sistem Rangka dan Otot : Bagaimanakah saya boleh berdiri terbalik? - BARRACLOUGH, Sue (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2012)
Tubuh kamu memang menakjubkan! Ada bahagian di bawah kulit yang dapat kamu lihat dan ada yang tidak dapat kamu lihat. Semua bahagian ini saling berfungsi agar kamu terus hidup dan membantu kamu melakukan sesuatu yang hebat. Kamu mempunyai rangka dan otot di dalam tubuh. Pernahkah kamu terfikir bagaimana bahagian tubuh ini membantu kamu bergerak? Baca buku ini untuk mengetahuinya!