Bola Lompat! : Kamu Boleh Bermain Bola Keranjang - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Pakai kasut sukan kamu dan kumpulkan beberapa orang rakan. Kamu sudah bersedia untuk bermain bola keranjang selepas membaca cerita yang menyeronokkan ini. Pelajari cara permainan ini dimainkan dan lihat gambar rajah gelanggang.