Lambung! Umpan! Rejam! : Kamu Boleh Bermain Bola Tampar - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Aces bertemu Spikers. Jom kita sertai perlawanan bola tampar yang hebat ini sambil belajar tentang servis, lambungan, umpanan dan rejaman. Gambar rajah menunjukkan kedudukan gelanggang dan pemain, tetapi aksi sebenarnadalah pada jaring. Adakah pasukan tuan rumah akan menang?