Pemukul! Bersedia! : Kamu Boleh Bermain Sofbol - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Pasukan Muskrats akan melawan Pasukan Cardinals dalam perlawanan pertama sofbol pada musim ini. Berikan sokongan kepada pasukan tuan rumah sambil belajar tentang bet, pemadang dan berlari ke arah tapak. Belajarlah cara untuk mengayun bet, dan ketahilah apa itu ball dan strike serta kedudukan pemain pada tapak yang berbeza. Pemukul! Bersedia!