Pukulan Hebat! : Kamu Boleh Bermain Besbol - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Jom belajar main besbol dengan cara yang menyeronokkan. Kamu pasti akan seronok sehingga terasa seperti ingin terus mengambil sarung tangan serta bet dan bermain. Dengan gambar rajah padang permainan, maklumat peralatan dan peraturan yang ditunjukkan, kamu sudah boleh bermain pada bila-bila masa sahaja!