Pukulan Ti Mula! : Kamu Boleh Bermain Golf - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Jom ikut tunjuk ajar jurulatif golf, Eddie untuk mempelajari asas permaina golf. Kenalilah perbezaan antara pelanda dengan klab golf besi, dan pelajarilah cara untuk mengayun dan membuat pukulan leret, sambil berhati-hati dengan halangan di sekeliling. Fakta dan ilustrasi yang menarik menjadikan permainan ini lebih menyeronokkan.