Sedia! Rebut! : Kamu Boleh Bermain Hoki Ais - FAUCHALD, Nick (Siri Sukan ITNM, 2011)
Pasukan Penguins sedang berentap dengan pasukan Seals dalam perlawanan pantas hoki ais. Adakah pasukan tuan rumah akan menang? Kamu akan mengetahuinya semasal mempelajari asas bermain hoki ais, termasuk maksud face-off, apa itu tolakan dan pukulan, dan peranan pejnaga gol. Jom mulakan perlawanan!