MENGAPA KITA MEMERLUKAN MINERAL - BOW, James (Sains Pemakanan, 2015)
Mineral merangsang sistem imun, menyokong pertumbuhan jugfa perkembangan yang normal, serta membantu sel dan organ berfungsi. Mengapa kita memerlukan mineral membongkar peranan penting mineral seperti kalsium, besi, kalium dan magnesium.