LUNCUR LAJU - MARSICO, Katie (Siri Matematik Dalam Dunia Sebenar: SUKAN, 2015)
Siri Matematik dalam Dunia Sebenar: Sukan menyediakan panduan kepada pembaca untuk menggunakan kemahiran matematik bagi mempelajari banyak perkara tentang dunia abad ke-21.