Tanpamu disisi - Puteri Andalas, 1948- (Kaki Novel, 2006)
Aku dagang merempat yang menjauhi lelaki. rahsia besar keluarga tak mungkin kukongsi. Nasibku berubah sejak mengenali teman bernama Mastura. Semata-mata kerana busi Mastura, aku menyanggupi tugas berat. memperagakan pakaian tradisional di majlis tahunan pejabat di dada pentas. tampa kuduga kemunculanku di catwalk mencuri hati seorang jejaki bertaraf mulia. Aku tersedar akhirnya aku bukan malaikat dan terpaksa menerima satu hakikat.