THE DEVELOPMENT AND ASSESSMENT OF AN AUGMENTED REALITY TOOL FOR TEACHING PROTEIN FUNDAMENTALS - LAU, NABILA (2013)
Dalam tenaga kerja hari ini, nilai diversiti atau kepelbagaian telah ditunjukkan melalui peningkatan kumpulan pekerja yang terdiri daripada pelbagai disiplin dalam sesebuah organisasi. Walau bagaimanapun, realiti sebenar di sebalik bekerja bersamasama teman sekerja daripada latar belakang dan kelayakan profesional yang pelbagai amat memerlukan seseorang individu untuk melengkapi diri dengan ilmu pengetahuan yang mencukupi dalam bidang-bidang yang berkenaan. Dengan itu, pekerja tersebut bolehlah memahami dan berkomunikasi dengan baik dengan rakan sekerja yang lain meskipun mereka berasal dari bidang yang berbeza. Salah satu contoh bidang penyelidikan yang merangkumi pelbagai disiplin ialah bidang Bioinformatik. Bidang ini memerlukan kepakaran dalam ilmu Biologi, Sains Komputer, Matematik dan juga Kejuruteraan.